Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test jij de nieuwe Acer Swift 3?

We mogen 6 testers selecteren die de nieuwe Acer Swift 3 laptop gaan testen. Ben jij een fervent laptop-gebruiker en werk jij graag met de nieuwste laptops? Geef je dan nu op! De testperiode vindt plaats tussen 11 en 26 februari. Na een testperiode van 2 weken vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review op Kieskeurig.nl.

Productinformatie
De nieuwe Acer Swift 3 is licht en superdun. De laptop is uitgevoerd in een 100% Aluminium Chassis. Verder is de laptop voorzien van de 7de generatie Intel® Core™ i5 processor en een USB Type-C poort die snelle gegevensoverdracht, aansluiting op een extern scherm en snel opladen mogelijk maakt. Bovendien heeft de Swift 3 een lange batterijduur (10 uur), zodat je de hele dag ongestoord kunt werken. Verdere specificaties: Windows 10 Home, 256GB SSD, 14" FHD Acer ComfyView™ LCD, 802.11ac Wireless LAN, 4GB DDR4 Memory, Backlit Keyboard en Fingerprint Reader voor Windows Hello om je op een persoonlijke manier te kunnen aanmelden.

Wil jij testen hoe de Acer presteert? Geef je dan op voor dit testpanel! Klik op de button en beantwoord een paar extra vragen.