Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test het nieuwe Vrouwonline.nl en win een Wii U

Vind jij het leuk om mee te denken over de website Vrouwonline.nl en ben je in het bezit van een computer, tablet en/of smartphone? Schrijf je dan nu in en maak kans op een Wii U met het nieuwste Wii U spel ‘Party U’.

Op dit moment werkt Vrouwonline.nl aan een nieuwe vormgeving en om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de wensen en verwachtingen van de gebruikers, zijn we op zoek naar testers die het leuk vinden om de nieuwe site uit te proberen en feedback te geven.

Naar wie zijn wij op zoek?
Iedereen kan mee doen. Of je nu een trouwe bezoekster van Vrouwonline bent of de site nog niet kent; je bent welkom! We maken de site voor jóu, en daarom willen we graag weten of ons nieuwe design bij jou in de smaak valt zodat de juiste aanpassingen doorgevoerd kunnen worden.

Wat houdt het in?
Als je je opgeeft voor dit testpanel zal Vrouwonline.nl per mail contact met je opnemen. Vrouwonline geeft je toegang tot een aparte testomgeving en zal je vragen om een vragenlijst in te vullen. Schrijf je nu in voor dit testpanel!

Wat kun je winnen?
Onder alle deelnemers van dit testpanel verloten wij een Wii U inclusief de gloednieuwe game ‘Party U’, de ultieme gangmaker op elk feestje!