Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test één van de damesrugzakken van Deuter

Ben jij sportief, ga je er regelmatig op uit om te wandelen en lijkt het jou leuk om tijdens jouw wandeltocht een rugzak van Deuter te testen die speciaal is ontwikkeld voor dames? Dan zijn we op zoek naar jou!

Normaal gesproken zijn standaard rugzakken afgestemd op de bouw van het mannenlichaam. Omdat vrouwen een andere lichaamsbouw hebben, zijn veel van deze rugzakken fundamenteel oncomfortabel voor ze. Daarom ontwikkelde Deuter een speciale SL (Slim Line) collectie: rugzakken die geheel zijn ontworpen naar de anatomie van de vrouw.

Deuter AC Lite 22 SL (Links op de afbeelding)
De Deuter AC Lite 22 SL is een compacte damesrugzak die gemaakt is van lichte
materialen. Perfect om te testen tijdens een lange wandeltocht, een heerlijke wandeling in het bos of citytrip.

Deuter Futura 20 SL (Rechts op de afbeelding)
De Deuter Futura 20 SL is een rugzak voor zowel de moderne reizigster als de vrouwelijke avonturier die het buiten de begaande paden zoekt. Deze wandelrugzak kan mee op een lange dagtocht, maar ook tijdens een sportieve outdoor activiteit.

Klik op doe mee en beantwoord de vragen om kans te maken op 1 van deze rugzakken. Wanneer je wordt uitgekozen om te testen vragen wij je onder andere om een kort verslag + foto van jouw testmoment te sturen. Testen = houden!