Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test een van de BaByliss Homelight IPL producten en deel jouw ervaring!

Met behulp van de IPL-ontharingstechniek (Intense Pulsed Light), verwijderen de Homelight-ontharingsapparaten van BaByliss ongewenste haargroei! Wil jij BaByliss Homelight IPL testen en tot 90% minder ongewenste haargroei?

De nieuwste BaByliss Homelight IPL productlijn bestaat uit vier producten. De modellen zijn voor lichaam en gezicht te gebruiken en hebben allemaal een UV filter, een extra grote lens en vijf instelbare intensiteitsniveaus. Daarnaast kun je gebruik maken van de BaByliss Homelight App waarin je onder andere bij kunt houden wanneer het tijd is voor een nieuwe behandeling.

[image name=babylisshomelightipl format=160 align=right left=5 right=5]Er zijn twee compact en twee pistol grip modellen. Welk model het beste bij jou past hangt af van je persoonlijke voorkeur.
De Homelight Essential G933E en Homelight Compact G935E zijn compact modellen, waarbij de Homelight Essential het instap model is (met 100.000 flitsen) en de Homelight Compact de opvolger (met 200.000 flitsen). Het aantal flitsen geeft de levensduur van het model aan.
De pistol grip modellen, de Homelight G945E en de Homelight Connected G946E, verschillen ook in het aantal flitsen: 200.000 en 300.000. [image name=babylissipl format=160 align=right left=5 right=5]De Homelight Connected heeft tevens Bluetooth verbinding die correspondeert met de BaByliss Homelight App. Alle modellen zijn voor een volledige behandeling 100% effectief. De modellen die tot 300.000 flitsen mee gaan kunnen bijvoorbeeld door meerdere personen worden gebruikt voor een volledige behandeling.

Een complete behandeling bestaat uit ongeveer 10 sessies, die worden ingepland met tussenpozen. Om het product goed te kunnen testen, duurt de testperiode daarom ongeveer 6 maanden. Houd er dus rekening mee dat jij het product test en beoordeelt van november t/m mei 2016.

De BaByliss Homelight IPL apparaten zijn geschikt voor vrouwen én mannen. Wil jij deelnemen aan dit testpanel en één van de vier producten uit de BaByliss Homelight IPL productlijn testen en beoordelen? Geef je dan nu op door op Doe mee te klikken en de extra vragen te beantwoorden.