Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test Dove Pro-Age voor de rijpere huid

Tekenen van ouder worden willen we soms het liefst verbergen. Goed nieuws! De Pro-Age Bodylijn van het geliefde Dove helpt ons daar een handje bij. Een luxe lijn bestaande uit verzorgingsproducten voor de rijpere huid.

Missie
Dove heeft één missie: vrouwen over de hele wereld zich elke dag mooi te laten voelen. Daarom omarmt zij het natuurlijke verouderingsproces! Haar doel is om je huid zachter en stralender te maken en op lange termijn de conditie van je huid te verbeteren.

Bodybutter
Age is nothing but a number, daar zijn we het roerend mee eens. Toch vereist de rijpere huid speciale verzorging. De Bodybutter uit de Dove Pro-Age verzorgingslijn helpt deze huid te herstellen en diep te voeden dankzij het DeepCare Complex. De olie-crème formule hydrateert de huid diep zonder dat het vet of plakkerig aanvoelt. Voor een zichtbaar mooie, zachte en elastische huid. [image name=BodyButter format=160 align=right]

Test het zelf!
Je rijpere huid eens goed in de watten leggen? Jij kunt dit product nu zelf uittesten, meld je aan voor het Dove-testpanel!

Je kunt je tot 4 augustus opgeven. Margriet stelt uit alle aanmeldingen een testpanel samen van 500 vrouwen die Pro-Age Bodybutter van Dove zelf willen ervaren.