Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test de Xlens bril en pak dyslexie aan!

Dyslexie kan veel invloed hebben op het presteren van jouw kind op school. Geen dansende letters meer, beter kunnen lezen, begrijpen wat je leest, minder schrijffouten maken, minder vermoeid zijn bij het lezen én gemakkelijker concentreren? De bril van Xlens kan dyslexie niet genezen maar wel de leesprobleem oplossen, die hiermee gepaard gaan. Feit is dat 60% van de mensen met dyslexie is geholpen met de Xlens bril. Is jouw zoon/dochter hiermee geholpen?

De speciaal ontwikkelde kleurenfilters van Xlens zorgen voor een andere filtering van het licht en verhogen de rust en concentratie, waardoor de ogen letters en woorden gemakkelijker kunnen verwerken. De bril verbetert de prestaties vanaf het allereerste moment. En het prettige: je hoeft er helemaal geen training voor te doen.

Xlens is er voor iedereen met dyslexie, maar voor dit testpanel zoeken wij kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar, die graag de Xlens bril willen testen.

Hoe gaat dit testpanel in zijn werk?
Tijdens een oogonderzoek, waarbij met en zonder kleurenfilters wordt getest, wordt direct duidelijk of Xlens voor jouw zoon/dochter een oplossing biedt. Er wordt gekeken welke kleurencombinatie Xlens filters het beste is (de kleur van de filters kan voor elk oog anders zijn). Zo wordt gemeten of het resultaat beter is met Xlens. Is dit het geval? Dan mag jouw zoon/dochter 2 maanden lang de Xlens bril gratis testen.

Het is belangrijk dat hij/zij dan ongeveer 5 uur per dag de Xlens bril draagt. Het duurt namelijk enige tijd voordat het resultaat optimaal is.

Mag jouw zoon/dochter de Xlens bril testen en bevalt deze goed? Na het testpanel kan de bril worden aangeschaft voor €545,- (teruggeven kan natuurlijk ook). Dit betekent een korting van €110,- voor de bril, inclusief een compleet onderzoek!

Niet geselecteerd maar wel benieuwd of Xlens iets voor jou of iemand in je omgeving kan betekenen?
Maak hier een afspraak. Een Xlens specialist neemt dan contact op om op de dichtstbijzijnde vestiging een onderzoek te doen.