Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test de vernieuwde potjes van Olvarit babyvoeding!

Vanaf nu zijn de groente- en fruitpotjes van Olvarit van binnen en van buiten veranderd: ze zijn puur en glashelder!

Elke groente- en fruitsoort heeft een unieke smaak die het verdient om ontdekt te worden door je kindje. Daarom bevatten de nieuwe zorgvuldig samengestelde producten van Olvarit alleen pure ingrediënten, waarbij altijd één groente- of fruitsoort duidelijk op de voorgrond aanwezig is. Omdat er simpelweg zoveel van in een potje zit, dat je kindje het duidelijk herkent en proeft. Van enkelvoudige smaken om mee te beginnen tot een complete maaltijd voor peuters.

Test de nieuwe groente- en fruitpotjes van Olvarit. Wij mogen moeders en vaders met kindjes in de leeftijdscategorie van 4-15 maanden selecteren voor dit testpanel. 

Geef je nu op en wie weet mag jouw kindje binnenkort de producten van Olvarit uitproberen!

Let op: Je hoort in de week van 26 september of je geselecteerd bent of niet. Wanneer je geselecteerd bent vragen wij jou om tijdens de testperiode foto's te maken van de testmomenten.

*Tot de leeftijd van 6 maanden is borstvoeding de belangrijkste voeding voor je kindje. De eerste hapjes vanaf 4 maanden zijn uitsluitend bedoeld als aanvulling op volledige borst- of flesvoeding.