Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test de Philips Airfryer: Gezonder frituren met lucht

Frituur jij zoals de meeste mensen ook af en toe graag thuis, maar herken je de nadelen van een friteuse? Het is niet gezond, geeft nare vetluchtjes, en is lastig schoonmaken.

De Philips Airfryer is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee frituur je veel gezonder, namelijk.... met lucht! Frietjes bevatten dan hierdoor tot 80% minder vet* dan frietjes uit een normale friteuse én…ze smaken overheerlijk!

Maar dat is nog niet alles. In deze friteuse kun je naast frituren, ook vele andere gerechten bereiden. Zo kun je vlees of vis grillen, garen en bakken, en zelfs spareribs of ander vlees roosteren.  De Airfryer is dus echt multifunctioneel! De Airfryer veroorzaakt geen nare geurtjes en is heel makkelijk te reinigen (geen olie of vet!), en kan zelfs in de vaatwasser. 

Frituren met lucht is.....
-          Gezonder: frietjes tot 80% minder vet*     
-          Makkelijk schoon te maken
-          Geeft minder nare vetluchtjes
* disclaimer: Frietjes uit de Airfryer in vergelijking met frietjes uit een normale friteuse.

Wil jij met je gezin de Philips Airfryer zelf testen?
Nieuwsgierig geworden? Wil jij ook het lekkere resultaat van de Airfryer zelf ervaren?
Wij zijn op zoek naar families die hun ervaringen over de Philips Airfryer met ons willen delen. Daarnaast zullen we een paar families vragen om voor de camera te reageren. Deze reacties worden dan via spotjes op TV uitgezonden, en in de vorm van video’s op het internet geplaatst.

Wanneer je gekozen wordt ontvang je de Philips Airfryer + een snackpakket.