Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test de nieuwe lampen en motion sensor van Philips Hue

We mogen 10 testers selecteren die de nieuwe Motion Sensor en White & color abiance starter kit gedurende 1 week gaan testen. Na een intensieve testperiode vul je de reviewvragenlijst in en plaats je twee reviews over deze producten op Kieskeurig.nl

Met de verlichting in je huis kun je veel meer doen dan je denkt. Met de slimme verlichting van Philips Hue kun je jouw huis tot leven brengen. Je kunt de Hue verlichting bedienen met je tablet of smartphone, maar je kunt dit nu ook automatisch doen met behulp van bewegingsdetectie. 

Productinformatie White & color ambiance starter kit 
De Hue lampen, die gekleurd en wit licht geven, zijn volledig te bedienen en dimmen via de gratis Philips Hue App (iOS en Andriod). De Hue lampen kun je laten synchroniseren met je muziek, televisieprogramma's en games. Je kunt een bepaalde sfeer voor ieder moment selecteren. Er zit zelfs een timer- en alarmfunctie in, en met iOS kun je ook gebruik maken van Siri Voice Control. Er zijn bovendien honderden andere apps beschikbaar waarmee je de Philips Hue lampen ook kunt bedienen. 

Productinformatie Motion Sensor
De Philips Hue Motion Sensor is een draadloze bewegingssensor die werkt op batterijen. Hierdoor kun je dit product plaatsen waar je maar wilt. Wanneer je de sensor aan je Hue Bridge koppelt, kun je deze zo instellen dat je Hue lampen aan gaan op het moment dat er een beweging wordt waargenomen. Er is een speciale dag- en nachtinstelling mogelijk waardoor je op het juiste moment de juiste verlichting kunt activeren. Bovendien heeft de Motion Sensor een daglichtsensor waardoor je kunt besparen op je verlichting. 

Wil jij het gemak van de Philips Hue producten ervaren? Meld je dan nu aan voor dit testpanel dat wij in samenwerking met Kieskeurig.nl uitvoeren.