Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test de nieuwe Knorr Natuurlijk Lekker maaltijdmix Spaghetti Bolognese!

We mogen 300 testers selecteren die de nieuwe Knorr Natuurlijk Lekker maaltijdmix Spaghetti Bolognese willen testen en hun mening met hettestpanel.nl willen delen. Ben jij (en jouw gezin) een pasta eter en maak jij graag onder andere spaghetti bolognese? Geef je dan op voor dit testpanel!

Productinformatie
Knor Natuurlijk Lekker!: een natuurlijke maaltijdmix, lekker voor het hele gezin, makkelijk te bereiden en geen toevoegingen. Deze mix voor spaghetti bolognese zit vol met natuurlijke ingrediënten. Pure kruiden, specerijen en grote stukken groenten die zorgvuldig zijn gedroogd. Voor een natuurlijke smaak, zonder toevoeging van smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen, verbouwd met respect voor mens en planeet.

Testproces
We vragen je om (naast het gerecht te beoordelen en op te eten) ook om foto's van je kookcreaties tijdens de testperiode te maken en met ons te delen. Kun én wil je hier aan mee werken? En lijkt het je leuk om deze nieuwe Knorr Natuurlijk Lekker maaltijdmix Spaghetti Bolognese te testen? Geef je dan op!