Helaas je kunt niet meer deelnemen
Strijk rimpels glad met het Neoderma Moist & Lift Serum, test het nu!

Het Moist & Lift Wrinkle Corrector Serum is verrijkt met nieuwe ingrediënten en qua looks in een brand new jasje gestoken. De unieke tube met rolballetje stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een koel en fris gevoel. Neoderma wil graag weten wat jij van het vernieuwde Moist & Lift Wrinkle Corrector Serum (€ 46,10) vindt. Geef je op en test het zelf!

NIEUW: het Moist & Lift Wrinkle Corrector Serum is verrijkt met nieuwe ingrediënten en qua looks in een brand new jasje gestoken. De unieke tube met rolballetje stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een koel en fris gevoel. Neoderma wil graag weten wat jij van het vernieuwde Moist & Lift Wrinkle Corrector Serum (€ 46,10) vindt. Geef je op en test het zelf!

Het serum
Het Moist & Lift Wrinkle Corrector Serum is een zeer geconcentreerd serum tegen plaatselijke rimpelvorming. De roller werkt als een massage voor het gezicht en activeert de productie van elastine en collageen. Zeg dus dag tegen rimpels met het vernieuwde serum van Neoderma!

Voor smooth skin
De effecten op een rij: het serum strijkt rimpels glad, vermindert donkere kringen en wallen én hydrateert, verfijnt de textuur van het gezicht en laat de huid stralen van frisheid. Dat klinkt goed! Fijn detail: geschikt voor iedereen. Ook je vriend, vader of buurman heeft er profijt van!

Test het product
Wil jij het vernieuwde Moist & Lift Wrinkle Corrector Serum zelf testen? Dat kan! Geef je nu op voor het testpanel van Neoderma. Wanneer je wordt geselecteerd ontvang je een mail met daarin uitgelegd hoe je het product het beste kunt testen.