Helaas je kunt niet meer deelnemen
Stralend Wit met Omo Ultimate

Van weinig tests is de uitkomst zo onbetwistbaar als van een waspoedertest. Wit is wit. En zo niet, dan ga je op zoek naar een nieuw wasmiddel. Hoe wit wast OMO Ultimate?

Je zoon die op zijn tennissokken de tuin in rent, terwijl je man in zijn witte overhemd in een pan tomatensaus staat te roeren, omdat jij je dochters met chocomel doordrenkte T-shirt moet redden. Een herkenbaar tafereel. Op zo’n moment wil je kunnen vertrouwen op de witkracht van je wasmiddel. Bestaan zulke wasmiddelen?

OMO Ultimate wast écht wit
De 176 vrouwen die voor ons OMO Ultimate hebben getest, zijn overtuigd van wel. Bij 84% voldoet het waspoeder aan de verwachtingen. “Ik kreeg stiftvlekken uit mijn witte was en de geur is overheerlijk fris”, zegt Joyce (35). OMO Ultimate verwijdert zelfs vlekken van was die al 48 uur in de wasmand ligt. “Ik verwachtte een stralend witte was en die heb ik ook gekregen”, zegt Yolanda (49).

Zichtbaar witter
Het is de witkracht die OMO Ultimate zo goed maakt. De was is stralend wit! 92% van de vrouwen vindt haar kleding net zo wit of zelfs zichtbaar witter dan voorheen. “Mijn huidige wasmiddel valt erbij in het niet”, aldus een tevreden Erica (39). Ook Jorina (43) kan haar geluk niet op. “Op lage temperatuur gaan de vlekken er ook echt uit, het ruikt ook nog eens lekker.”