Helaas je kunt niet meer deelnemen
Stapelgekke Speed Cups: test nu dit nieuwe reactiespel met jouw gezin!

999 Games – bekend van het spel Halli Galli – komt met een nieuw reactie-, concentratie- en behendigheidsspel voor het hele gezin: Stapelgekke Speed Cups is hét nieuwe spel voor dit najaar!

Je kunt Stapelgekke Speed Cups spelen met 2 tot 4 personen en het spel duurt ongeveer een kwartiertje. De spelregels zijn zeer eenvoudig, waardoor je snel van start kunt. De spelers krijgen ieder 5 verschillend gekleurde bekers. Elke ronde wordt een kaart van de stapel omgedraaid waarop staat hoe jij je bekers neer moet zetten. Dit kan naast of op elkaar zijn. Druk snel op de bel als je denkt dat je het goed hebt. De speler die het eerste drukt en het goed heeft, wint de kaart! Wie wint de meeste kaarten?

Stapelgekke Speed Cups zorgt voor plezier!
Het is makkelijk te leren, leuk voor ouders en tegelijkertijd educatief voor kinderen én attractief om naar te kijken. Bekijk hier de online speluitleg.

Enthousiast? Lijkt het jou al leuk om thuis met je gezin dit nieuwe spel te spelen en te beoordelen? Meld je dan aan voor het Stapelgekke Speed Cups testpanel!

Let op, om het spel in ontvangst te kunnen nemen moet je dinsdag 22 oktober 2013 thuis aanwezig zijn. Je hoort maandag of je bent geselecteerd.