Helaas je kunt niet meer deelnemen
Speciaal voor liefhebbers van koffiespecialiteiten met melk: Test nu Café Latte Speculoos!

Cappuccino's, Latte's en andere koffiespecialiteiten met een lekker smaakje zijn een enorme trend. Thuis, onderweg of in een leuk koffietentje kiezen steeds meer mensen voor een variatie op de gewone, zwarte koffie. Een echte verwenkoffie, met smaken als chocolade en caramel eraan toegevoegd.

Thuis met je SENSEO®
Gelukkig kun je die ook heel makkelijk thuis maken. Gewoon, met je SENSEO® koffiepadapparaat! Er lagen al overheerlijke smaken als Cappuccino Caramel, Cappucino Choco en Café Latte in de schappen van de supermarkt, maar daar komt er nu eentje bij: SENSEO® Café Latte Speculoos.

Speculoos
Speculoos wordt steeds populairder, in je thee of op brood bijvoorbeeld. Vanaf nu kun je dus ook Café Latte maken met deze smaak.

Café Latte Speculoos is de nieuwste koffiespecialiteit met melk van SENSEO®. “Een heerlijk, zachte koffie met de subtiele smaak van speculaas en een rijke melkschuimlaag”, luidt de omschrijving. Dat maakt nieuwsgierig!

Test het zelf
Ben jij gek op koffievariaties met melk én op speculaas? Ben je bovendien in het bezit van een SENSEO® koffiepadapparaat en benieuwd naar deze nieuwe variant? Geef je dan snel op en probeer het zelf uit! Wij mogen maar liefst 1000 deelnemers selecteren voor dit testpanel.