Slim snacken met Lay’s Pops
8.0

De fijnproevers uit ons testpanel weten wel raad met Lay’s Pops. Op de bank, op een feestje of gewoon tussendoor: wat is er eigenlijk geen geschikt moment voor?

Lay’s Pops zijn gepoft in hete lucht en zijn dus niet gefrituurd. Ze smaken zo lekker dat je niet eens merkt dat ze 50% minder vet* bevatten. Onze testers geven de chips gemiddeld een 8! “Ik had gehoopt dat het minder vet zou zijn, maar wel met een echte chipssmaak”, zegt Maudy (36). “En dat is ook zo”.

Niet zomaar chips
81% van de testpanelleden vindt Lay’s Pops echt iets nieuws. “Het lijkt op een light rijstwafelzoutje, maar is veel lekkerder!”, zegt Ilse (32). Sommige testers moesten eerst nog even wennen aan de bijzondere bite. “Ze zijn een beetje bros en dat is erg lekker”, vindt Joni (31).

Slimme keuze
Het ‘probleem’ met chips is dat, als je even niet oplet, de zak alweer half leeg is. Dat is net iets minder erg als het product minder vet bevat. En daarom is Lay’s Pops zo’n slimme keuze, vindt 85% van de testpanelleden. “Een uitkomst om te snacken met minder schuldgevoel” volgens Roubiena (30).

Heerlijk hartig
Lay’s Pops is er in twee smaken. Paprika uiteraard, de populairste smaak in Nederland. En Crispy Bacon & Cheese, voor de echte fijnproevers. Ons testpanel mocht beide varianten uitproberen. En beide vallen in de smaak. 82% van de testpanelleden is zeer tevreden met Lay’s Pops. “Een heerlijk, hartig zoutje voor op de bank bij de tv”, vindt Albertine (43). “Daar doe je het hele gezin plezier mee.”

*50% minder vet dan alle andere producten in het chips- en zoutjesschap gemiddeld bevatten.

Nieuwsgierig geworden naar dit product? Klik hier voor meer informatie.