SENSEO® Café Latte Speculoos krijgt een 8,6 van het testpanel!
8.6

De Nederlander houdt van koffie, maar ook van speculaas. Wat krijg je als je die twee mixt? SENSEO® Café Latte Speculoos!

900 testpanelleden hebben afgelopen weken deze nieuwe koffiespecialiteit met melk getest. Het resultaat? “Zeker een aanrader en ik weet zeker dat ik hem voortaan meeneem bij het boodschappen doen!”

Als het aan de testpanelleden ligt, krijgt de SENSEO® Café Latte Speculoos een vaste plek in de keuken. Meer dan de helft (54 procent) van de respondenten geeft aan Café Latte Speculoos zeker of waarschijnlijk in de toekomst te kopen. 72 procent raadt het zelf familie en vrienden aan. Beste moment van de dag om te drinken? Op de avond, maar ook rond koffietijd en halverwege de middag zijn populaire momenten voor deze koffiespecialiteit.

Gemiddeld een 8,6
Het gemiddelde cijfer dat het testpanel aan de nieuwe koffiespecialiteit geeft is een 8,6. 49 procent geeft zelfs een 10! Hierbij nog enkele reacties van het testpanel:

“Lekker, anders, wegdroommomentje!”

“Ik vond het een zeer verrassende smaak die echt naar speculaas smaakt; echt een toevoeging aan het assortiment.”

“Erg lekker, soort van gebakje in je koffie!”

“De smaak van speculaas is goed aanwezig. Niet te zoet. Lekker voor zeker de wintermaanden”

“Ik vond het echt een goede combinatie, je proeft een beetje koffie en een beetje speculoos. Het is net of je een koffiekoekje in de koffie dipt en dit opeet, ik had niet verwacht dat het zo lekker zou zijn”

“Wij drinken niet veel koffie, maar de SENSEO® Café Latte Speculoos wordt wel een vaste koffie in ons assortiment. De geur als je het pakje al open maakt is verrukkelijk. En hij smaakt ook nog eens lekker. Dit is een aanrader en hopelijk ook een blijvertje :-)”

“Ontzettend lekker, ruikt heerlijk, ik was meteen helemaal verkocht.”

Nieuwsgierig?
Loopt het water je in de mond? Probeer dan ook snel de nieuwe SENSEO® Café Latte Speculoos!