Helaas je kunt niet meer deelnemen
Scholl Velvet Smooth zorgt voor voeten om te zoenen

Speciaal voor hettestpanel.nl hebben 1.816 voeten zich laten behandelen met Velvet Smooth voetvijl van Scholl. Bij vrijwel alle vrouwen (98%) heeft de behandeling effect: fluweelzachte voeten die gezien mogen worden.

Onze voeten krijgen lang niet de zorg die ze verdienen. We houden onze teennagels kort, we lakken ze, en daar houdt de voetverzorging voor de meeste vrouwen op. We ergeren ons aan ruwe huid, schilfers en eelt, en hopen maar dat niemand dat ziet. Best vreemd, want er is iets aan te doen. 

Zijdezachte voeten
De Velvet Smooth is een elektrische vijl die harde huid en eeltplekken op zachte wijze volledig verwijdert. Binnen enkele minuten heb je zijdezachte voeten. Bijna alle vrouwen uit ons testpanel (98%) zien duidelijk verschil. “Ik heb al veel geprobeerd en was dus sceptisch, maar dit is het eerste product dat echt goed werkt!”, zegt Lonneke (33 jr). De voeten voelen zachter aan, vindt 97%. Dat dit resultaat naar wens is, blijkt ook uit het gemiddelde rapportcijfer: een 8,7.

Snel resultaat
Op een enkeling na vinden alle vrouwen de elektrische voetvijl van Scholl Velvet Smooth eenvoudig in gebruik. "Hij doet op een gemakkelijke manier iets waar ik vroeger veel geduld en kracht voor moest hebben”, zegt Willemijn (26 jr). Voor gebruiksvriendelijkheid scoort de voetvijl dan ook een 9. Dat de rollerkop verwisselbaar is, vinden de vrouwen een ander groot pluspunt. 9 op de 10 vrouwen zou ook regelmatig een nieuwe rollerkop aanschaffen.

Boven verwachting goed
94% van de testers zou Scholl Velvet Smooth aanbevelen bij familie, vrienden en/of kennissen. Het resultaat is boven verwachting. "Ik had niet verwacht dat mijn voeten zo zacht zouden worden”, zegt Berna (57 jr.). Scholl Velvet Smooth zorgt voor zulke fluweelzachte voeten dat je zou willen dat je nooit meer sokken aan hoefde.

Zelf proberen?
Je kunt hem nu bij onder andere Bol.com kopen voor slechts € 39,99.