Sabra Houmous & Pretzels: ‘Lekkere combinatie’
6.9

Smeuïge houmous en knapperige pretzels in één verpakking: da’s pas handig. Fris, verrassend en heerlijk van smaak, vinden onze testers.

[image name=SabraHoumous format=160 align=left left=5 right=5]Het was geen toeval dat het rond snacktijd storm liep bij de stand van Hettestpanel.nl op de Margriet Winter Fair. Op zondag 15 november was het de beurt aan Sabra Houmous & Pretzels om getest en beoordeeld te worden: een heerlijke combinatie van échte houmous en knapperige pretzels. Als je dan toch zin hebt in een tussendoortje, dan graag een snack die lekker en verantwoord is, vonden de 725 testers. 

Lekker en handig
De testers zijn enthousiast over Sabra Houmous & Pretzels: “Fris, smeuïg, verrassend en heerlijk van smaak, écht iets nieuws”, oordelen ze. Lekker bij de borrel of onderweg, vinden 4 op de 5 testers. Handig ook. “Een gezonde tussendoor voor onderweg“, zegt Raveena (20), die wekelijks houmous eet. [image name=SabraQuote format=160 align=right left=5 right=5]

Steeds lekkerder
En dan de smaak, misschien even wennen voor mensen die nog nooit houmous hebben gegeten. “Naarmate ik verder at werd het steeds lekkerder”, zegt Denise (24), voor wie het de eerste kennismaking met houmous is.

Aan te bevelen

Sabra Houmous & Pretzels wordt positief beoordeeld: 74% geeft rapportcijfer 7 of hoger! Driekwart zou het tussendoortje dan ook bij anderen aanbevelen. “Fris en knapperige bite door de pretzels. Lekkere combinatie”, zegt Jana (36).

Een verbeterpuntje voor sommige testers is dat de verpakking niet hersluitbaar is. Maar uit de reacties van minstens zo veel anderen is te concluderen dat hersluiten vaak niet nodig is. Bij liefhebbers gaat hij in één keer leeg.