Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu Robijn Krachtig Schoon Color of Stralend Wit!

Niet is zo vervelend wanneer er na het wassen nog vlekken in je was zitten! Omdat moeilijke vlekken er vaak niet altijd even goed uitgaan met enkel een wasmiddel gebruiken we ook nog eens een aparte vlekverwijderaar. Dit is verleden tijd met Robijn Krachtig Schoon, want in deze krachtpatser zit een wasmiddel én vlekverwijderaar!

Test nu Robijn Krachtig Schoon!
Nieuw van Robijn is Robijn Krachtig Schoon, het wasmiddel met vlekverwijderaar in 1 product! Terwijl het wasmiddel je was schoon en fris maakt, dringen krachtige vlekverwijderaars door tot diep in de stof. Zo heb je zelfs voor de meest hardnekkige vlekken geen extra vlekverwijderaar meer nodig. De structuur van de doseerbal in het midden van de fles is extra handig voor het voorbehandelen van vlekken; druk de doseerbal uit de fles, giet het wasmiddel in de doseerbal en giet het vervolgens op de vlek en wrijf het voorzichtig in.

Twee vloeibare varianten
Robijn Krachtig Schoon is verkrijgbaar in twee vloeibare varianten: Color, voor al je gekleurde was en Stralend Wit, voor al je witte was.

Test en deel je mening
Doe mee en wie weet mag jij straks Robijn Color of Stralend Wit testen. We zoeken voor elke variant maar liefst 1.000 testers!