Robijn Krachtig Schoon wast… krachtig schoon
8.1

Wit moet wit blijven. Kleur moet zijn kleur behouden. En toch moeten ook alle vlekken eruit. Ga daar maar aanstaan als wasmiddel. Robijn Krachtig Schoon kan het!

Waarom besteden we zo veel zorg aan onze was? Niet alleen omdat we willen dat onze kleding, handdoeken en andere dierbare spullen lekker fris ruiken. De was moet bovenal schoon zijn, écht schoon. En het liefst zonder dat we daarvoor vlekwijderaar en andere hardnekkige hulpmiddelen bij nodig hebben. Als er een wasmiddel getest moet worden dat dit alles belooft, is ons kritische testpanel daar dan ook als de kippen bij.

Robijn Krachtig Schoon scoort een dikke 8
We hebben Robijn Krachtig Schoon laten testen door bijna 900 vrouwen bij wie de wasmachine vrijwel dagelijks draait. En wat blijkt? Bij 91% voldoet Robijn Krachtig Schoon aan de verwachtingen. Robijn Krachtig Schoon Color krijgt een gemiddeld rapportcijfer 8,1. En ook Robijn Krachtig Schoon Stralend Wit scoort vooral achten.

Schoner dan anders
De was komt schoon uit de machine. Bij 93% van de vrouwen minstens net zo schoon als hun huidige wasmiddel. 91% van de vrouwen vindt dat het wasmiddel moeilijke vlekken goed of beter verwijdert dan dat ze gewend zijn. “Ik heb vlekken eruit gekregen dat bij een ander wasmiddel niet gebeurde”, zegt Cynthia (27). “Hardnekkige vlekken in mijn witte kussenslopen en dekbedovertrek zijn voor het eerst helemaal weg”, zegt Linda (35).

Vlekken weg!
“Robijn Krachtig Schoon doet wat het belooft”, oordeelt Dania (39). “Zelfs in een gewoon sopje in een emmer waren de vlekken weg.”  En het ruikt lekker, vindt Day (45). “En die bol waarmee je hardnekkige vlekken kunt voorbehandelen, is handig!” 9 op de 10 vrouwen die Robijn Krachtig Schoon voor ons hebben getest, zouden het wasmiddel aanbevelen bij vrienden of familie.

Met Robijn Krachtig Schoon hoeven we minder tijd door te brengen bij de wasmachine en blijft er meer tijd over voor de leuke dingen in het leven.