Resultaten testpanel Balanzs Juice Cleanse
7.1

18 Vrouwen hebben enthousiast deelgenomen aan het testpanel Balanzs Juice Cleanse.

Wat beloofde het product?
Een Juice Cleanse voelt alsof je de ‘reset’ knop van je lichaam indrukt. Tijdens een 3 daagse kuur eet je even niet. Jouw voeding bestaat elke dag uit 4 heerlijke slow juices en een soep. Doordat je alleen maar juices ‘eet’ geef je je spijsvertering even wat rust. Zo kan je lichaam zich concentreren op herstellen, activeren en verjongen.

Wat is de mening van het testpanel?
Het product is getest door 18 vrouwen tussen de 25 en 50 jaar en werd gewaardeerd met een 7,4 gemiddeld. 80 procent van de vrouwen geeft een 7 of hoger. De verpakking en uitstraling van het merk Balanzs Juice Cleanse wordt als (zeer) aantrekkelijk ervaren door alle testpaneldeelnemers.

85 procent zegt dat de Balanzs Juices het hongergevoel voldoende onderdrukt.

 “Mijn buik voelde niet meer opgeblazen. Dag 2 en 3 kreeg ik ‘s middags wat gerommel in mijn buik. Nu met het gewone eten vind ik het lastig om de goede manier te vinden. En de tussenmomenten waren met sap wel makkelijk, lekker en voldoende.” [image name=Balanzs format=160 align=right]

“Ik voel me echt energieker! In het begin wel hongergevoel, maar dat is nu weg.”

“Fijn gevoel dat ik wat afgevallen ben en toch wel iets meer energie heb.”

“Ik voel me in balans en heb geen constante behoefte meer om te snoepen.”

De drie hoofdredenen voor het gebruik van Balanzs Juice Cleanse volgens ons testpanel: meer energie, een paar kilo verliezen en een nieuwe start maken voor een gezondere leefstijl!