Quaker Complete: het belangrijkste zit erin
7.6

Al het goede van havermout, maar dan in een rijk gevulde en krokante muesli. Lekker met yoghurt of koude melk! Met havermout als belangrijkste ingrediënt, dus rijk aan vezels. De bezoekers van de Margriet Winter Fair lieten het zich smaken!

Bezoekers van de Margriet Winter Fair konden elke dag een nieuw product testen en beoordelen. Op donderdag 19 november was Quaker Complete aan de beurt. 1.088 bezoekers kwamen op de proeverij af. Onze stand leek wel een groot ontbijtbuffet. 

Lekker krokant, niet te zoet
Quaker Complete is een rijk gevulde en krokante havermout muesli, aangevuld met tarwe, gerst en pompoenpitten. De testers hebben de variant met gojibessen en blauwe bessen beoordeeld. Lekker krokant, vindt 95 procent van de testers. “Niet zo zoet als andere producten – wat positief is’, zegt Hester (50). “Ontzettend lekker en door de gojibes en blauwe bes lekker fris”, vult Sandra (35) aan. Van Daniëlle (24) hadden er nog wel eer bessen in gemogen.

Like! [image name=q1 format=160 align=left left=5 right=5]
Bijna negen op de tien testers gaat Quaker Complete aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen die ook graag lekker en voedzaam ontbijten. Van de mensen die aangaven dat ze Quaker Complete lekker vinden, zou driekwart van zijn huidige ontbijt afstappen en voortaan voor Quaker Complete gaan.

Ons panel had na de Quaker Complete-test weer voldoende energie voor het resterende programma van de beurs. Meer lezen over Quaker Havermout? Klik hier

Bekijk hier een verslag van het Quaker Complete live testpanel op Margriet Winterfair 2015