Helaas je kunt niet meer deelnemen
Pingvalue: voor testers die shoppen, reizen, cultuur en entertainment willen ervaren op een nieuwe manier

Ben jij dol op shoppen, reizen, cultuur en entertainment? Wij zoeken echte levensgenieters, mensen die nieuwe ervaringen willen ontdekken en delen met vrienden. Herken je jezelf hierin? Test het Pingvalue-platform in 3 fases en deel jouw mening!

Wat is Pingvalue?
Het Pingvalue-platform helpt je tijdens jouw zoektocht naar nieuwe ervaringen in het dagelijkse leven. Het geeft informatie, op het juiste moment, de juiste plaats en op maat gesneden voor jouw interesses en wensen, ook op je smartphone.

Door actief deel te nemen in de Pingvalue-community verdien je punten voor je “Social Factor”: het maakt duidelijk hoeveel invloed je hebt in de Pingvalue-community. Hoe hoger je Social Factor score, hoe meer zichtbaarheid je hebt bij jouw favoriete winkels en merken die jou belonen voor mond-tot-mond reclame.

Belangrijke informatie over dit testpanel
Wanneer jij je aanmeldt voor dit testpanel beoordeel je Pingvalue in drie verschillende testfases van 3 weken. Tijdens de eerste testfase vragen we je om je te registreren, je favoriete producten en merken aan te maken, te liken en vrienden uit te nodigen. Als je deze acties voltooit, zie je je Social Factor stijgen

In de overige twee testfases worden extra functionaliteiten van Pingvalue getest en beoordeeld. Per fase verloten we 2 iPhones onder iedereen die de opdrachten goed hebben uitgevoerd én de vragenlijst hebben ingevuld.

Doe jij de komende maanden mee? Geef je dan nu op!