Philips Sonicare: poetst zelfs schoon tussen de tanden
8.7

Schonere en gladdere tanden, minder tandplak en een gezonder tandvlees. De tien mensen die Philips Sonicare voor ons hebben getest, voelden het verschil al binnen twee weken.

[image name=PhilipsGoed format=160 align=left left=5 right=5]Als tandartsen en mondhygiënisten wereldwijd Philips Sonicare aanbevelen als het nummer één merk sonische tandenborstel, wie zijn wij om dat te betwijfelen? Toch onderwierp ons testpanel de elektrische tandenborstel graag aan een grondige test. En? Maar liefst een gemiddelde score van 8,7. Als dat geen aanbeveling is.

“Wat een topproduct!” zegt Cas (33). “Mijn tanden voelen niet alleen schoner, maar ze zijn het ook echt. Vooral tussen mijn tanden merk ik dat. Tijdens het flossen zit er veel minder plak.”

Sonisch poetsen: al binnen twee weken resultaat
Alle tien de testers vinden dat hun tanden veel schoner en gladder aanvoelen dan wanneer ze hun huidige tandenborstel gebruiken. Binnen twee weken hadden ze minder last van tandplak en speelde gevoelig tandvlees minder op. “Mijn tanden zijn schoner, witter en de aanslag is zo goed als weg”, zegt Jasmijne (36).

Hoe dat komt? Door de unieke Sonicare Technologie beweegt de kop van de tandenborstel razendsnel heen en weer. Er ontstaan sonische trillingen die micro-waterbelletjes diep tussen je tanden stuwen.

“Ik ben al jaren enthousiast over elektrisch poetsen en ik had niet het gevoel dat het beter kon”, zegt Dennis (45). Het poetsresultaat is veel beter dan verwacht en ook veel beter dan met mijn eigen elektrische tandenborstel.” Op één tester na merkte iedereen dat de gezondheid van hun gebit en tandvlees duidelijk is vooruitgegaan.

[image name=PhilipsTandarts format=160 align=right left=5 right=5]Vijf poetsstanden voor het beste resultaat
De sonische tandenborstel van Philips heeft vijf poetsstanden: van een reinigingsstand voor schone tanden in twee minuten, tot een gevoelige stand voor een zachte maar grondige reiniging van het tandvlees. Andrea (35) merkte meteen het verschil. “Vooral het verschil tussen clean en sensitive vind ik ideaal. Ook mijn geïrriteerde tandvlees is in de testperiode behoorlijk verminderd.

Bijzonder detail: de tandenborstel laadt zich vrijwel onzichtbaar op door het in een oplaadglas te plaatsen of via een fraaie USB-oplaadetui.

Overtuigd? Koop de Philips Sonicare DiamondClean direct bij bol.com