Helaas je kunt niet meer deelnemen
Optimel Puur: 100% Puur voor jou, van Moeder Natuur

Natuurlijk wil je alleen het allerbeste voor je kind. Daar hoort een bewust eetpatroon bij. Steeds meer mensen zijn bewust bezig met wat ze binnenkrijgen. Ze willen graag zo puur en authentiek mogelijk eten en drinken. Zonder toegevoegde suiker of zoetstoffen. Dicht bij de natuur zoals die bedoeld is. Want waarom zou je iets kunstmatig opleuken als het uit zichzelf al zo lekker (en gezond!) is?

Optimel Puur is de eerste drinkyoghurt zonder zoetstoffen of toegevoegde suiker. Het is precies wat de naam zegt: 100% puur en natuurlijk, en dat proef je! Dit geeft het een frisse zuivelsmaak met een vleugje fruit. Het is verkrijgbaar in de smaken perzik, bosvruchten en citrus.

Het testpanel
Een testpanel van 100 gezinnen testte Optimel Puur. En de resultaten zijn erg positief! 87% van het testpanel zou Optimel Puur aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen.

Sofie (32): “Optimel Puur zou ik aan mijn kinderen meegeven omdat het een gezond melkproduct is. Ik wil mijn kinderen liever niet laten wennen aan mierzoete smaken.”

Pure feitjes
• Meer dan 85% van het testpanel vindt het belangrijk dat hun kinderen voeding binnenkrijgen zonder zoetstoffen of toegevoegde suiker!
97% van de testpanelleden vindt het goed dat er nu een drinkyoghurt is zonder zoetstoffen.
95% vindt het fijn dat er nu een minder zoet alternatief is voor bestaande, zoete drinkyoghurts.

Ellen (52): “Het heeft een pure smaak, zonder toevoegingen van suikers en zoetstoffen. Je proeft de echte smaak van de zuivel.”

Wil jij meer lezen over Optimel Puur? Ga naar www.optimel.nl/puur.

Vanaf 23 september t/m 6 oktober kun jij op vertoon van deze Libelle pas Optimel Puur voor €1 bij JUMBO kopen. Zo kun jij een van de smaken voordelig proeven!