Helaas je kunt niet meer deelnemen
Sony Xperia Z1: testers gezocht

We willen dat jullie ook aan de slag gaan met de Sony Xperia Z1.

Daarom kiezen we 10 bezoekers uit voor een exclusieve test. Je mag de telefoon testen in een periode van 12 t/m 20 oktober.

Onze experts weten natuurlijk heel goed de voor- en nadelen te noemen van de Sony Xperia Z1. Maar we zijn juist benieuwd wat jij van deze smartphone vindt. Ben je onder de indruk van de cameratechnologie? Zie jij die voordelen van het Bravia-scherm en de snelle processor? Wij geven je de kans met deze krachtige smartphone aan de slag te gaan voordat hij winkel ligt.

Veel nieuwe smartphones hebben behoorlijke camera’s. Maar wat nou als iemand hoge eisen stelt aan fotografie? Als hij een groothoeklens nodig heeft en met weinig licht toch mooie foto’s wil maken? Sony geeft het antwoord met de Xperia Z1.

De Sony Xperia Z1 is het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant. Het is een snelle en veelzijdige smartphone. De Qualcomm Snapdragon™ 800-processor, quad-core met een snelheid van 2,2 Ghz, laat het Android 4.2.2-besturingssysteem (Jelly Bean) soepel draaien. De telefoon is ook klaar voor het 4G-netwerk. Foto’s, video’s en teksten worden scherp in beeld gebracht op het Triluminos-scherm dat 5 inch groot is en een resolutie van 1920 bij 1080 pixels heeft. Daarnaast kan je met deze smartphone foto’s en video’s maken onder water tot een diepte van 1,5 meter en dat 30 minuten lang!*

Het maakt niet uit waar het gebeurt, met deze smartphone leg jij je beste momenten vast en kun je ze zelfs live delen via Facebook. Alles over deze nieuwe telefoon vind je op Nutech.

Wat moet je doen?
Als je graag deel uitmaakt van het testpanel, kun je je via de button hieronder gratis aanmelden. Je hoort dan per e-mail van ons als je bent geselecteerd voor het testteam. Je kunt je inschrijven tot en met 10 oktober.