NIVEA Silk Mousse: douchen op z’n zachtst
8.2

Met de milde geur en het fluweelzachte schuim van NIVEA Silk Mousse wordt douchen pas echt een verwenmoment, vindt het testpanel.

Voor de testpanelleden die zich niet eerder met een mousse hadden gedoucht (50 procent) was het een aangename kennismaking. Maar ook voor de vrouwen die al wel een mousse gebruiken onder de douche, is die van NIVEA anders dan andere. “NIVEA Silk Mousse heeft het stevigste schuim van alles wat ik ken”, zegt Marloes (28). “Hij heeft een lekkere maar niet overdreven aanwezige geur en maakt de huid echt zacht.”

Rapportcijfer: 8,2
De 144 vrouwen tussen de 25 en 55 jaar die de mousse hebben getest, geven hem gemiddeld een 8,2. De mousse laat hun huid zacht aanvoelen, zegt 94 procent. “Het voelt heerlijk aan op de huid, het is vol en je hebt er niet zo veel van nodig”, zegt Karen (26). “De geur is heel erg aangenaam en je huid wordt er heel erg zacht van.”

Verwenmoment
92 procent vindt dat met NIVEA Silk Mousse douchen echt een verwenmoment wordt. “Het gevoel wanneer ik het aanbreng op mijn huid... heerlijk zacht, stevig en romig”, zegt Irma (47). “Het gevoel en de geur die de mousse achterlaat op mijn huid zijn zo zacht en heerlijk dat ik geen bodylotion meer hoef aan te brengen. Een aangename verrassing!” 85 procent van de vrouwen zou NIVEA Silk Mousse het liefst iedere dag gebruiken.

Drie testers hadden moeite met de dop (lastig los te krijgen) en een van de vrouwen had liever wat meer schuim gezien, toen ze de mousse aanbracht met een washandje. Verder zijn de meeste vrouwen enthousiast. 

“Mega-aanrader!”
93 procent zou NIVEA Silk Mousse aanbevelen bij anderen. “NIVEA Silk Mousse is echt een mega-aanrader! Ik ga dit zeker opnieuw kopen! (Melanie, 25). 

Meer weten over Nivea Silk Mousse? Klik dan hier!