NIVEA Repair & Targeted Care: “Een hele fijne shampoo die echt waarmaakt wat hij belooft!”
8.0

217 vrouwen met (half) lang haar testten de nieuwe NIVEA Repair & Targeted Care shampoo en conditioner. Veel vrouwen (81%) zien NIVEA als expert op het gebied van haarverzorging, maar wat vond men van de nieuwe Repair & Targeted Care?

[image name=NIVEAtevreden format=160 align=left left=5 right=5]Maar liefst 91% van hen is (zeer) tevreden en 85% zou de shampoo dan ook het liefste iedere keer gebruiken tijdens het wassen van het haar. De reacties na het eerste gebruik waren veelbelovend: Fatna (34) “Waanzinnig lekkere geur” en Petra (44) “Direct bij de 1e keer voller haar”!

Na twee weken testen was het voor veel vrouwen duidelijk: de shampoo zorgt voor gezond haar (94%), verzorgt zonder te verzwaren (92%) en herstelt precies daar waar nodig (83%). Het meest opvallende vond men hoe zacht het haar werd, de geur, de doorkambaarheid en de glans. Daisy (29) vat samen: “Het is een hele fijne shampoo die echt waarmaakt wat hij belooft!”

Sommige testers gaven wel aan dat het mooi zou zijn als het effect langer zou blijven. Galina (30): “Dat frisse gevoel moet langer blijven” en de geur mag van sommige testers meer lijken op de typische NIVEA-geur.  

Bij veel testers (49%) overtrof NIVEA Repair & Targeted care dan ook de verwachtingen. “Ik had niet verwacht dat mijn haar er zo zacht van werd” (Marieke, 31). Vienna (30): “Het is zacht, pluist niet meer en is goed doorkambaar!” Ruim drie kwart van de testers is overtuigd om het product vanaf nu te gaan gebruiken.[image name=NIVEAcijfer format=160 align=right left=5 right=5]

Het eindoordeel van de testers is een cijfer 8. Veel testers (84%) zou het product dan ook aanbevelen aan familie, vrienden en/of kennissen.

Hier vind je meer informatie over NIVEA Repair & Targeted Care
 

NIVEA Repair & Targeted care is vanaf nu beschikbaar in de winkel!