Helaas je kunt niet meer deelnemen
Nieuw testpanel: Oefen thuis wat je leert op school… met Familie Pluym

Samen met de vrolijke familie Pluym beleven kinderen uit groep 4, 5 en 6 de meest fantastische verhalen. Het online thuisoefenprogramma Familie Pluym is ontwikkeld door Malmberg, de uitgever van de meest gebruikte reken- en taalmethodes in het basisonderwijs (zoals De wereld in getallen, Pluspunt en Taal actief). Familie Pluym sluit aan op deze methodes, maar is ook geschikt voor leerlingen die niet met een Malmberg lesmethode werken.

Elk maand staat de familie Pluym voor een nieuwe en verrassende uitdaging. Kinderen helpen de familie om die uitdagingen op te lossen. Op speelse wijze oefenen ze thuis de taal- en rekenstof die op school is behandeld. Ze leren dus niet vooruit. Oefenen kan overal, online op een computer of tablet.


Heb jij een kind of kinderen in groep 4, 5 of 6 van de basisschool en willen jullie het nieuwe online thuisoefenprogramma Familie Pluym van Malmberg testen en jullie mening erover geven? Geef je dan nu op, wellicht ben jij één van de 200 ouders die mogen testen en krijg jij één proefmaand + een half jaar gratis!

Hoe gaat dit testpanel in z'n werk?
- Halverwege week 43 hoor jij en je kind(eren) mogen testen.
- Als je mag testen maak je als ouder een account aan + een profiel voor je kind(eren)
- Hierna kunnen de kinderen met het online thuisoefenprogramma Familie Pluym aan de slag.
- Eind week 44 ontvang je per mail een vragenlijst om jullie mening te geven.

Meer weten? Kijk op www.malmbergvoorthuis.nl