Helaas je kunt niet meer deelnemen
Nieuw testpanel: Bar-le-Duc FruitWater

Houd jij ook zo van een koele dorstlesser maar wil je liever iets natuurlijks drinken zonder teveel onnodige kunstmatige toevoegingen binnen te krijgen? Geef je dan nu op voor de Ba-le-Duc FruitWater test en geef je mening!

Bar-le-Duc FruitWater
We worden steeds bewuster van wat we eten en drinken. We letten op calorieën maar willen ook liever niet onnodig veel zoetstoffen of andere toevoegingen binnen krijgen. Daarom heeft Bar-le-Duc FruitWater ontwikkeld. Dit is een heerlijk licht sprankelende 100% natuurlijke frisdrank die alleen gezoet is met de zoetheid uit fruit. Dat is wel zo natuurlijk, maar ook nog eens laag in calorieën. Daarom kun je zorgeloos genieten van deze heerlijke verfrissing!

Bar-le-Duc FruitWater is verkrijgbaar in een handige 0,5L fles en in 3 verrassende smaken; Lemon & Mint, Orange & Quince en Berries & Guarana. 

Hoe werkt het en wat verwachten wij van jou!
Wil jij graag Bar-le-Duc FruitWater testen? Geef je dan op. Tegelijk met het testproduct ontvang je van ons een opdrachtenboekje. Wij vragen je het product te testen en de opdrachten uit het boekje uit te voeren. Dit zullen maximaal 4 opdrachten zijn.