Helaas je kunt niet meer deelnemen
Nieuw in hettestpanel:Afslank eiwit van Bodyenfitshop.nl

Afslank Eiwit is een luxe eiwitproduct. Eiwitten zijn onlangs enorm populair geworden vanwege zijn kenmerk om het hongergevoel te onderdrukken evenals het herstel van je lichaam en met name spieren!

Afslank eiwit is een uniek concept dat bestaat uit vezels, vitamine en mineralen, l-carnitinetratraat en snelle en langzame eiwitten voor een lang en verzadigd gevoel. De vezels geven je het volle gevoel en de bijzondere kenmerken van Micellar Casein eiwitten zijn onder andere zijn aminozuurafgifte tot 7 uur. Door dit unieke kenmerk blijft jouw lichaam langer gevoed. Hierdoor ben je minder geneigd om te snoepen of andere verkeerde dingen te eten die jouw dieet ongunstig beïnvloeden. Per shake bevat dit product 104 calorieën en dit maakt het dus een enorm gunstig product om te gebruiken als tussendoortje.

Hoe lang moet je het product gebruiken voordat je het beste resultaat ziet?
Het resultaat van de Afslank Eiwit zal je bij één shake per dag vaak al ervaren binnen een  week. Door één calorierijk tussendoortje te vervangen door een Afslank Eiwit-shake kan je gemakkelijker je calorie inname op een kwalitatief hoogwaardige manier verlagen. Hierdoor is het verantwoord om sneller af te vallen. Uit de meeste klantenreacties is dit al binnen een week. [image name=pinkshake format=160 align=right]

Wat mag er getest worden? 
Wij mogen 50 deelnemers selecteren om de Afslank Eiwit van Bodyenfitshop.nl te testen. Deze deelnemers ontvangen een Variety Pack met 12 verschillende smaken, waaronder Chocolate Milkshake, Strawberry Milkshake en Granny's Apple Pie!

Omdat je geen shake kunt testen zonder goede shake beker, krijgen alle deelnemers er ook nog een Pink Mini Shaker 500ML bij!

 Voor wie is het bestemd?
Afslank Eiwit is bestemd voor iedereen die graag wilt afvallen!

Wil jij de Afslank Eiwit van Bodyenfitshop.nl testen? Meld je dan nu aan!