New Nordic, het zweedse haarwonder
7.8

Haaruitval van binnenuit aanpakken, haargroei en volume stimuleren én voortijdig grijs haar voorkomen – maakt New Nordic Hair Volume al deze claims waar?

New Nordic Hair Volume is een nieuw voedingssupplement dat helpt om normale, volumineuze haargroei te handhaven. Het bevat voedingsstoffen zoals appelextract, gierstextract en biotine die gezonder haar bevorderen en koper, belangrijk voor behoud van het natuurlijke haarpigment.

De unieke formule biedt als enige Proanthocyanidine B-2 uit speciale Zweedse appelrassen. Deze stof activeert de celgroei in de haarzakjes – dat is belangrijk voor goede haargroei – en is meteen een investering in huid en nagels.

Resultaat: voller en gezonder haar 
Een aantal maanden lang heeft het testpanel New Nordic Hair Volume gebruikt en getest. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers was 41 jaar, 86% had vooraf wel eens het gevoel dof en ongezond haar te hebben. Van de testers concludeert 71% dat hun haar er beter uitziet sinds ze New Nordic Hair Volume gebruiken.

“Mijn haar is dikker geworden”, aldus Heleen (47) en Marga (46) zegt dat haar haar “voller en gezonder” is. Karin (49) beaamt dat: “Het is sterker en langer, en heeft een prachtige glans.” [image name=NewNordicHairVolume format=160 align=right left=5 right=5]

Minder haaruitval, meer volume
Van de testers gaf vooraf 71% aan wel eens fases te hebben waarin het haar sneller uitvalt. Na gebruik van New Nordic Hair Volume meldt tweederde dat de haaruitval is verminderd.

Het supplement krijgt dan ook gemiddeld een dikke voldoende: 7,8. Verder zou 67% het vrienden, familieleden en collega’s aanraden en gaat 71% New Nordic Hair Volume zeker zelf nog eens aanschaffen, zo overtuigd zijn ze door de resultaten.

New Nordic Hair Volume is verkrijgbaar via detuinen.nl, newnordic.nl en vitaminstore.nl