Helaas je kunt niet meer deelnemen
Neutral wasverzachter: heerlijk zacht voor de gevoelige babyhuid

105 moeders van het Ouders van Nu testpanel hebben Neutral wasverzachter getest. Hun conclusie: Neutral maakt babykleertjes heerlijk zacht en is ideaal voor de gevoelige babyhuid.

96% van de ouders vindt dat Neutral wasverzachter zijn werk goed doet. "Mijn kinderen krijgen geen uitslag van de wasverzachter, terwijl de was toch lekker zacht is", zegt Sandra (42). De wasverzachter voorkomt dat de kleertjes over de babyhuid wrijven, stelt 92% van de testers vast.

Geen parfum en geen kleurstof [image name=vinkjes format=160 align=right left=5 right=0][image name=vink format=160 align=right left=5 right=0]
95% van de ouders omschrijft de geur van de wasverzachter als neutraal. Dat komt doordat Neutral geen parfum bevat. De wasverzachter is ook vrij van kleurstof. Dit maakt het product extra geschikt voor de gevoelige babyhuid. Sabina (29) is blij met deze pure samenstelling. “Zeker omdat mijn kinderen, en ik zelf, een gevoelige huid hebben.”

Extra geschikt voor babykleertjes
Fluweelzachte handdoeken, dekentjes, rompertjes, pyjamaatjes en bovenkleding. Dat wens je als ouder je kleintje toch dagelijks toe? "De was is lekker zacht en veilig voor onze dochter van 7 maanden!", zegt Robin (37). 92% van de testers zou Neutral wasverzachter voortaan willen gebruiken voor de babykleertjes.

92% zegt: gebruik het ook!
Een enkeling vindt het jammer dat Neutral wasverzachter net iets duurder is dan andere. En dat de wasverzachter helemaal geen geur heeft. Maar dat neemt niet weg dat maar liefst 92% van de testers de wasverzachter zou aanbevelen bij andere ouders.