Helaas je kunt niet meer deelnemen
Miss Roberta: test nu mooie Italiaanse schoenen!

Italië: het land van de pasta’s en de pizza’s, knappe mannen (mamma mia!) en hét land bij uitstek voor goed schoeisel. After all, Italië heeft zelfs de vorm van een laars. Maar voor een paar stijlvolle Italiaanse stappers hoef je niet naar het zuiden af te reizen. Op de Nederlandse webshop Miss Roberta vind je de mooiste Italiaanse schoenen. Wil jij deze graag testen? Schrijf je dan in voor het Miss Roberta testpanel!

Van een hoge hak tot sleehak, van een laarsje tot fijne gymp … zelfs voor een chique zwarte Isabel Marant look-a-like kun je er terecht. Ook dit najaar staat de shop bommetje vol trendy laarzen, wedges, high heels, enkelboots en sneakers voor de koude dagen.

Wintercollectie
De Miss Roberta najaars-/wintercollectie ’13 bestaat uit opvallende materialen, mooie details en Italiaanse uitstraling. Glanzende veterbooties, chocoladebruine wedges, hoge hakken met metalen accenten én heel betaalbaar. Ook heeft Miss Roberta schoenen voor vrouwen met kleine voeten. De maten gaan vanaf maatje 35 and up!

Bekijk de webshop: www.missroberta.nl

Testen
Wil jij gratis jouw favoriete paar schoenen bestellen en testen? Geef je op! En shop één paar schoenen naar keuze.