Menostril: Al na 2 tot 4 weken minder last van de overgang!
8.0

Minder last van opvliegers en zweten en een betere nachtrust. Welke vrouw in de overgang wil dat niet? Het testpanel is enthousiast en gaf Menostril overwegend een 8! ‘Het is minder heftig allemaal!’.

Als het aan ons testpanel ligt, krijgt Menostril bij hen een vaste plek in het medicijnkastje. De 171 vrouwen die het natuurlijke voedingssupplement tegen overgangsverschijnselen hebben uitgeprobeerd, zijn overwegend positief. Bij meer dan 58% namen de klachten af. Ze hadden minder last van opvliegers en ‘nachtzweten’, en minder slapeloosheid. De vrouwen voelen zich stabieler. “Het harde randje is eraf.”

Tevreden testers ervaren: 

“De opvliegers zijn naar mijn gevoel minder heftig dan ze waren."

“Ik val beter in slaap en slaap dieper, dus ik word weer uitgerust wakker.”

 “Ik transpireer ’s nachts minder.”

Verbetering al na 2 tot 4 weken
De testers namen 2 maanden lang één tablet per dag in, vóór het avondeten. De helft van de vrouwen heeft ook al eens andere producten tegen overgangsverschijnselen geprobeerd. Van hen geeft 62% aan dat zij een verschil voelden toen zij Menostril gingen gebruiken. Ruim een derde van de vrouwen (37%) merkte met Menostril al verbetering na 2 tot 4 weken.

Rapportcijfer 8
De vrouwen van het testpanel kregen overgangsklachten tussen hun 30e en 58e jaar. De gemiddelde leeftijd waarop bij hen de overgang begon, is 46 jaar. 62% van de vrouwen zou Menostril aanbevelen bij familie, vriendinnen en kennissen. Dat zij zo enthousiast zijn, blijkt ook uit het rapportcijfer dat zij Menostril geven: overwegend een 8!

Benieuwd of Menostril ook jou door de overgang helpt? Probeer het zelf. Het voedingssupplement is onder meer verkrijgbaar bij DA en DIO. Je kunt het ook online bestellen bij Menostril. Hier kun je ook testen óf je al in de overgang bent.