Helaas je kunt niet meer deelnemen
Marie Claire testpanel: Rituals Skin Care voor een egale huid

Absolute must voor een stralend voorkomen: een egale huid. En die krijg je met de serums en crèmes uit de Advanced Botanical Skin Care lijn van Rituals. Wil jij het vier weken proberen? Meld je nu aan voor Marie Claire’s testpanel.

Rituals Skin Care proberen?
een frisse huid in twee stappen:
1 Skin Energy Serum
Sprankelend, ultra-geconcentreerd Anti-Aging serum dat zorgt voor een stralend egale huid en fijne lijntjes helpt verminderen. (30 ml.€ 32,50) Gebruik: ‘s ochtends en ‘s avonds op gezicht en hals, onder je dag- of nachtcrème.

2 Essential Anti-Aging Day cream SPF 15
De revitaliserende botanische extracten in deze crème helpen de verschijning van fijne lijntjes te verminderen voor een onberispelijk mooie huid. (50 ml. € 29,50) Gebruik: ’s ochtends – na het Skin Energy Serum – aanbrengen op een zorgvuldig gereinigde huid.

Advanced Botanical Skin Care
Rituals introduceert een complete huidverzorging op basis van botanische extracten. De meest geavanceerde technologieën hebben een reeks van 27 producten opgeleverd voor het verzorgen en voeden van iedere huid, op elke leeftijd en met elke levensstijl. Het is simpel, je kiest een lijn die past bij jouw huidtype, leeftijd en lifestyle: Cleansing, Sensitive, Hydrating, Anti-aging, Anti-wrinkle, en daarmee stel je jouw persoonlijke beautyplan samen.