Helaas je kunt niet meer deelnemen
L'Oréal SkinPerfection: een mooie huid begint vér voor je make -up!

Jaloers op modellen met een gave huid? Je kunt photoshoppen maar dat kan makkelijker! Met SkinPerfection zorg je zelf voor een prachthuid. Want een mooie huid  begint vér voor je make-up!

Als je geregeld bij 100Watt je poriën bestudeert- geef maar toe dat het een lichte obsessie is- hebben we goed nieuws voor je. Om te beginnen ben je de enige niet.

Zelden kreeg het Grazia testpanel zoveel aanmeldingen.
83% van de Grazia testpanelleden geeft eerlijk aan zich weleens onzeker te voelen over haar huid. Herken je dit? Gelukkig is er nu een manier om je huid te verbeteren, zelfs in een close-up! Het testpanel ging met meer dan honderd fanatieke beautinista's los over L'Oréal SkinPerfection en het oordeel mag er zijn: 94% geeft aan dat SkinPerfection hun huidkwaliteit verbeterd heeft!

87% van de testpaneldeelnemers zou de producten aanraden aan een vriendin.

Vind de ideale combinatie voor jouw huid!Loreal Skinperfection
De SkinPerfection-lijn bestaat uit vier producten die je slim kunt combineren. Niet alles nodig? Mix & match en stel je eigen combinatie samen.

Last van rode vlekjes? Kies dan het Corrigerend Serum + 5-in-1 BB Cream.
Evi:"Het Serum doseert makkelijk en maakt mijn huid gladder. De BB Cream camoufleert perfect."

Wil jij een zachtere huid?Kies dan het Corrigerend Serum + Hydraterende Dagcrème
Selah:"Het Serum werkt echt, het is een oppepper voor mijn huid en de crème hydrateert ontzettend goed, terwijl hij geen vet gevoel geeft. Mijn huid is hierdoor gladder, voelt zachter aan en is na een paar dagen ook minder vlekkerig dan daarvoor."

Heb je vergrote Poriën? Kies dan het Corrigerend Serum + Hydraterende Dagcrème + Magisch Gladmakende Basis.
Shayla: "Het serum en de crème trekken snel in. De gladmakende basis is een wondercrème voor onder mijn make-up want mijn poriën zijn minder zichtbaar en het egaliseert mijn onrustige huid: Super! Die wil ik altijd wel blijven gebruiken."

SkinPerfection krijgt een dikke 8 in het algemeen, de heerlijke geur krijgt een 8,3 en de prettige textuur van de producten scoort een 8,7!

Ben jij benieuwd naar alle resultaten van het Grazia testpanel? Deze lees je in de Grazia die vandaag in de winkel ligt!

Check je eigen huidkwaliteit met de slimme tool van L'Oréal Paris en pas het SkinPerfection effect toe.