Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test samen met een vriendin Lay's Oven Pita Bites bij de voorpremière van Rendez-Vous!

Op zondag 3 mei wordt er in bioscoop CineMec in Ede een exclusieve testpanel voorpremière georganiseerd van de film Rendez-Vous naar het gelijknamige boek van Esther Verhoef. Tijdens het bekijken van deze nieuwe film, test je de nieuwe Lay's Oven Pita Bites die je meteen na de film beoordeelt.

Voor Lay's Oven zijn wij op zoek naar 500 dames die samen met een vriendin op zondag 3 mei de nieuwe Lay's Oven Pita Bites willen testen tijdens de voorpremière van Rendez-Vous. Let op: Om deel te nemen aan dit testpanel moet je akkoord gaan met de voorwaarden op de volgende pagina.

Het testpanel
Als je gaat testen word je zondag 3 mei om 14.30 samen met een vriendin verwacht bij bioscoop CineMec in Ede. De film is om 17.30 afgelopen. Na de film vul je de vragenlijst in en wanneer je dit hebt gedaan staat er een drankje, Lay's Oven Bites en een goodiebag voor je klaar. Heb jij zin in een lekker dagje uit en wil je als één van de eersten in Nederland de nieuwe film Rendez-Vous zien én Lay's Oven Pita Bites testen? Doen dan nu mee met dit testpanel. 

Over Lay's Oven Pita Bites
Deze krokante pitabrood zoutjes zijn gemaakt van echt pitabrood en dubbel gebakken in de oven voor een extra crunch. Ze bevatten 30% minder vet dan vergelijkbare producten in het zoutekoekjesschap gemiddeld bevatten. Verkrijgbaar in 2 smaken: Italian Cheese & Herbs en Spicy Tomato Salsa; lekker voor bij de borrel!

Over de film
In Rendez-Vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, hiervan een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een enerverende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger).Over CineMec Ede

De bioscoop in Ede is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Kom je met de auto dan zijn er voldoende parkeerplekken bij de bioscoop. Kijk hier voor meer informatie.