Helaas je kunt niet meer deelnemen
Lay’s Oven Crunchy Biscuits en Lay's Oven Crispy Thins: kraak en smaak

De fijnproevers van ons testpanel werden op hun wenken bediend. Twee nieuwe zoutjes mochten ze testen: Lay’s Oven Crunchy Biscuits en Lay's Oven Crispy Thins. En? Ze smaken en kraken zoals de naam doet vermoeden.

Voor wie de verleiding van zoutjes niet kan weerstaan en toch minder vet wil snacken, is er Lay’s Oven. De Lay's Oven Crunchy Biscuits en Lay's Oven Crispy Thins zijn gebakken in de oven. Dankzij deze bereiding zijn ze heerlijk van smaak en bevatten ze 40% minder vet*. In totaal zal 85% van de testers de zoutjes aanbevelen bij anderen.

Lekker (en) knapperig!
Lay’s Oven Crunchy Biscuits en Lay's Oven Crispy Thins krijgen een gemiddeld rapportcijfer 7,9. Ze zijn lekker van smaak, vindt 92% van de testpanelleden. 97% vindtde zoutjes lekker knapperig. Echt iets heel anders dan chips, is hun ervaring. “Het is eens wat anders dan chips en ze smaken heerlijk!”, oordeelt Gemma (51 jaar).

Leuk om te serveren
96% vindt Lay’s Oven Crunchy Biscuits en Lay’s Oven Crispy Thins echt twee verschillende producten met elk een eigen smaakbeleving. Geef je een feestje, dan kun je ze beide op tafel zetten. Echt een aanrader, vindt 96% van de vrouwen. Want het zijn leuke en lekkere zoutjes om te serveren.

Allebei té lekker ?
Met één vraag had ons testpanel een beetje moeite, namelijk: Welke van de twee smaken vind je het lekkerst? Hier kwamen de 189 vrouwen samen niet uit. De stemmen staakten, fifty fifty was de eindstand. Veel vrouwen kónden niet kiezen. Dan kunnen we dus niet anders concluderen dan: Lay's Oven Crunchy Biscuits & Lay's Oven Crispy Thins: allebei té lekker.

Voor 8 op de 10 vrouwen zou Lay’s Oven wel eens een nieuw favoriet zoutje kunnen worden. Misschien ook voor jou?

Lees hier meer over Lay's Oven Crunchy Biscuits & Lay’s Oven Crispy Thins!

*dan vergelijkbare producten in het zoutekoekschap gemiddeld bevatten.