Helaas je kunt niet meer deelnemen
Last van rug- of nekpijn? Test ThermaCare!

Heb jij ook wel eens last van een pijnlijke stijve rug of nek, waardoor je bepaalde activiteiten niet kunt doen? Een oplossing is dichterbij dan je denkt. Met ThermaCare kun je gewoon in beweging blijven terwijl de pijn door middel van warmte wordt verlicht. Wil jij ThermaCare testen?

Als je last van je rug of nek hebt, ben je al snel geneigd om op de bank of in bed te bijven liggen om te rusten. Natuurlijk moet je rustig aan doen, maar uit onderzoek is gebleken dat te veel rust de klachten alleen maar verergeren. Beweging is daarom juist goed voor het herstel. Vooral in combinatie met het gebruik van ThermaCare waardoor de pijn door warmte wordt verlicht.

Pak rugpijn bij de bron aan
ThermaCare geeft tot wel 8 uur lang diepgaande warmte. De warmte dringt in de spieren door. Spieren ontspannen, de bloedcirculatie verbetert en pijn wordt effectief verlicht. ThermaCare kan gebruikt worden bij spierspanning, spierstijfheid en biedt zelfs effectieve verlichting bij artrose. Je kunt ThermaCare de hele dag onzichtbaar onder je kleding dragen. Zo kun je dus gewoon doen wat je wilt.

ThermaCare testen?
Wij mogen 100 deelnemers selecteren! Wil jij ThermaCare testen én je kritische mening geven? Geef je dan snel op.

Meer informatie over ThermaCare vind je op www.thermacare.nl.

KOAG/KAG-nr.: 107-1213-2619

 

23-01-2014
Helaas is de verzending van de ThermaCare producten iets vertraagd. Jij kunt het product nog voor het weekend thuis verwachten en zal daarna genoeg tijd hebben om het product te testen!