Helaas je kunt niet meer deelnemen
Kruidvat luierbroekjes zijn vernieuwd: test nu zelf!

In samenwerking met Ouders van Nu kun jij je nu opgeven voor het Kruidvat Luierbroekjes testpanel!Gemakkelijk voor jou en superleuk voor je kindje: de vernieuwde Kruidvat luierbroekjes!!  Je kunt de luierbroekjes al gebruiken vanaf 1 jaar; zodra je kindje kan staan stapt het heel gemakkelijk in een luierbroekje. Dus geen gehannes meer met bewegelijke draaikontjes op de commode.  Door de vrolijke designs zien de luierbroekjes er bovendien heel leuk uit.  Ben jij benieuwd naar deze luierbroekjes? Geef je dan snel op en wie weet ben jij straks 1 van de 300 moeders die ze mag testen!

De Kruidvat luierbroekjes zijn nu dunner en comfortabeler dan ooit, hierdoor is de pasvorm perfect en kan je kindje zich vrij bewegen. De luierbroekjes zijn gemaakt van zachte, luchtdoorlaatbare materialen en absorberen net zo goed als gewone luiers. Luierbroekjes kunnen heel gemakkelijk aan en uit gedaan worden vanaf het moment dat uw kindje kan staan, dus vanaf ca. 1 jaar. Ideaal om naast de gewone luiers te gebruiken voor bijvoorbeeld onderweg of uit logeren. 

Na gebruik kan het luierbroekje eenvoudig aan de zijkanten opengescheurd worden. Aan de achterzijde is een handige tape bevestigd, zodat het luierbroekje kan worden opgerold en hygiënisch kan worden afgesloten. In elke verpakking zitten 2 verschillende vrolijke designs. Keuze uit  Maxi+ (10-16kg), Junior (13-20 kg) en Extra Large (16-26 kg).

Geef jij graag je mening over de Kruidvat Luierbroekjes? Doe mee en wie weet mag jij straks testen!