Kneipp natuurlijk zacht getest
8.8

Een ontspannende, lange douche nemen, dat klinkt heerlijk, maar de huid kan daardoor wel uitdrogen. De natuurlijke oliën in de Kneipp Natuurlijk Zacht-producten beschermen en hydrateren de huid tijdens het douchen. In no-time voelt je huid fluweelzacht.

Kneipp producten zijn ideaal om jezelf te verwennen en ook zeer geschikt voor de gevoelige huid doordat ze geen conserveringsmiddelen, minerale oliën of siliconen bevatten. Kneipp staat voor puur genieten met extra veel schuim voor een zachte én gehydrateerde huid.
[image name=Amandel format=160 align=right]
De mening van hettestpanel
82 vrouwen hebben de Kneipp amandelmelk-amandelolie en vijgenmelk-arganolie mogen testen in hettestpanel en dit was het resultaat:

“Ik vind het product heerlijk! De huid voelt heerlijk zacht en het ruikt lekker en het bevat geen zeep. Ik ga het gebruiken en ga het product ook als cadeautje weggeven.”

Kneipp natuurlijk zacht wordt door gebruikers gemiddeld gewaardeerd met een 8.8!

De meerderheid gaf aan dat haar huid na gebruik echt zachter aanvoelde.
[image name=VijgenArgon format=160 align=left]
“Dit product is fijn in gebruikt en voldoet ook echt aan mijn verwachting, ook na het afdrogen bleef mijn huid zacht. Ik zou het zeker overwegen te kopen.”

Conclusie
Douchen is hét ultieme ontspan- en verwenmoment. Maar liefst 96% van de gebruikers zou de Kneipp natuurlijk zacht producten aanraden aan vrienden of kennissen!

Gun jezelf dus elke dag zo’n verwenmoment met de Kneipp natuurlijk zacht crème & douche!