Helaas je kunt niet meer deelnemen
Keukenprins(ess)en opgelet: Test jij de nieuwe bouillon van MAGGI?

We mogen 100 testers selecteren om de nieuwe bouillonblokjes van MAGGI te testen. Wordt je geselecteerd als tester, dan ontvang je een MAGGI-pakket thuis met nieuwe producten van MAGGI die dit najaar in de winkels te verkrijgen zijn en natuurlijk de 3 vernieuwde bouillonsmaken, zodat je deze in verschillende gerechten kunt gaan proberen.

Speciale opdracht bij dit testpanel
Je wordt gevraagd om foto's van je kookcreaties tijdens de testperiode met ons te delen. Tijdens de testperiode worden er 10 testers uitgekozen om ook deel te nemen aan een MAGGI-kookworkshop. 

Bij deze kookworkshop verrast chef Ben Hakstege de 10 geselecteerde personen met leuke recepten. Hij geeft tips en uitleg over bepaalde bereidingen zodat je meer leert over het proeven van smaken. Bij deze workshop worden er foto's en video's gemaakt om dit evenement vast te leggen. Het beeldmateriaal wordt gebruikt in MAGGI-advertenties.

Productinformatie
Deze nieuwe bouillon van MAGGI biedt je een basis voor je eigen gerechten. Inmiddels heeft MAGGI meer dan 135 jaar ervaring in het maken van bouillons. De nieuwe MAGGI bouillon range heeft de vertrouwde smaak van MAGGI bouillon, maar dan met herkenbare kruiden en specerijen.

Ben jij altijd in de keuken te vinden en weet jij nu gelijk een recept waar je de bouillonblokjes voor kunt gebruiken? En lijkt het je leuk om aan de MAGGI-workshop deel te nemen? Geef je dan nu op!