Kärcher stoomreiniger: schoner zonder reinigingsmiddelen
8.4

De Kärcher SC 4 Premium Stoomreiniger maakt je huis grondig schoon, makkelijk en snel. Schoonmaakmiddelen kunnen in de kast blijven.

Alle vijftien testers vinden dat de Kärcher SC 4 Premium Stoomreiniger bijdraagt aan een goede hygiëne in huis. Schoonmaken met stoom is immers aanzienlijk hygiënischer dan met een vaatdoek of dweil. En op harde oppervlakken verwijdert stoom vrijwel alle bacteriën. ‘Een heel fijn apparaat waarmee je echt goed en hygiënisch kunt schoonmaken’, zegt Trudy (40).

Brandschoon
Veertien van de vijftien testers vinden dat de Kärcher SC 4 Premium Stoomreiniger hardnekkig vuil gemakkelijk verwijdert. ‘Je kunt overal bij, ook de randjes bij de plinten en vervelende hoeken. Voegen zien er weer als nieuw uit’, zegt Berdien (42). ‘Mijn man heeft veel allergieën waaronder huisstofmijt en het wordt zo super schoon en hygiënisch.’

Bliksemsnel
Dertien testers hadden de smaak te pakken en hebben de Kärcher SC 4 Premium Stoomreiniger uiteindelijk voor meer toepassingen gebruikt dan ze vooraf van plan waren. Bij twaalf testers leverde het apparaat een tijdsbesparing op. ‘Lastige klussen zijn veel sneller gedaan, hij is lekker hygiënisch en supermakkelijk in het gebruik’, zegt Jeanine (36). ‘Hij is licht, en heel snel ‘opgeladen, verwarmd’. Wat wil een mens nog meer?

Aanbevolen!
Veertien testers zijn (zeer) tevreden en zouden de Kärcher SC 4 Premium Stoomreiniger aanbevelen bij anderen. Alleen Nathalie (36) was minder enthousiast. ‘Wanneer ik bijvoorbeeld het bad reinig, adem ik de stoom in en dat vind ik niet zo fijn als astmapatiënt.’ Trudy, die het apparaat een 9 geeft, heeft nog wel een verbeterpuntje. ‘Graag een iets langer snoer en meer opbergruimte aan het apparaat om alle hulpstukken op te bergen. Als je de vloeren reinigt is het handig als de steel iets langer is, al kun je natuurlijk onderdelen heel gemakkelijk bijbestellen.’

Wil je meer lezen over de Kärcher SC 4 Premium Stoomreiniger? Klik dan hier.