Joya tafelbarbecue: mooi vuurtje, rokerige aroma’s en gezelligheid, het hele jaar door!
8.3

Joya is de nieuwe tafelbarbecue van Barbecook. Om z’n veelzijdigheid te testen hebben we hem op reis gestuurd. Een jaar lang is hij te gast bij 52 fijnproevers. Dit zijn hun bevindingen.

Met z’n allen rond een vuurtje, de heerlijke aroma’s die opstijgen van de grill en mooie gerechtjes om van te genieten: eigenlijk gaat er niets boven barbecueën. Jammer dat de barbecue alleen met warm zomerweer dienst kan doen? Mis! Met de Joya barbecue voor op tafel kun je het hele jaar door barbecueën.

Gezellig tot het laatste kooltje gesmeuld is
Barbecueën met de Joya is echt iets wat je samen doet. “Niemand hoeft zich af te zonderen om bij de barbecue te kunnen blijven staan”, zegt Marion (50). Het is gezellig tot het laatste kooltje. Ron (46): “Op de laatste smeulende restjes van de kolen hebben we marshmallows geroosterd”.

Snel en makkelijk aan te steken
Met de Easy Grill Tabs is het makkelijk om de barbecue aan te steken, oordeelt het testpanel. De Joya is snel op de juiste temperatuur voor gebruik. Bij Kim (31) thuis is het aansteken van de barbecue niet langer een mannenzaak. “Voor mijn allereerste keer heb ik het er goed vanaf gebracht. De kolen gloeiden vrij snel.” Ook Laura (27) is enthousiast over de Easy Grill Tabs: “Geen gehannes met ingewikkelde kooltorentjes en aanmaakblokjes”.

Met de Joya is barbecueën geen gedoe meer, oordeelt het testpanel. De keramische kuip wordt nooit gevaarlijk warm. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. En dan is hij ook nog makkelijk schoon te maken. Rio (29): “Het rooster en de binnenkuip kunnen zo in de vaatwasser.”

Barbecueën maar dan beter, en waar je maar wilt!
Verder doet de Joya alles wat je van een barbecue mag verwachten. Marijn (37): “De smaak van het eten was super, helemaal zoals vis of vlees van de barbecue hoort te smaken!” Barbecueën met de Joya smaakt naar meer. Lean (26): “Ik heb intussen ontelbaar veel ideeën! Met mooi weer op het balkon, een dagje in het park of aan het strand, en anders in ons nieuwe huis.” De Joya zorgt dus niet alleen voor een goed resultaat op het bord, maar is door zijn compacte vormgeving makkelijk mee te nemen. Zo gebruik je de Joya op iedere gewenste locatie!

Rapportcijfer: 8,3
De Joya krijgt een gemiddeld rapportcijfer 8,3 van ons testpanel. Vrijwel alle fijnproevers die de tafelbarbecue hebben uitgeprobeerd, zouden hem aanbevelen bij vrienden, familie en collega's. In de hoop dat ze binnenkort een uitnodiging krijgen voor hún barbecuefeestje.

Welke geslaagde etentjes, picknicks en andere barbecuefeestjes heeft de Joya tot nu toe opgeleverd? Je leest het op www.joyajourney.nl. Hier vind je ook de lekkerste barbecuegerechten. Dus laat je inspireren!

De Joya geven voor Vaderdag? Bekijk hier alle verkooppunten!