Helaas je kunt niet meer deelnemen
Je haar mag gezien worden met Andrélon Keratine Repair. Test nu één van de producten uit deze nieuwe lijn!

Iedereen wil er graag goed uitzien en je haar speelt hierbij een belangrijke rol. Door beschadiging en slijtage verliest je haar steeds meer bouwstenen en daarmee aan stevigheid, structuur en glans. De nieuwe Andrélon Kertaine Repair lijn herstelt je beschadigde haar intensief. Geef je nu op om het 1-minuut masker te testen of de serum-oil!

De verzorgende formule van Andrélon Keratine Repair met micro keratine, dringt door tot de kern van je haar, helpt het beschadigde haaroppervlak te herstellen en je haar te beschermen tegen toekomstige beschadigingen. De voedende en essentiële oliën verzorgen je haar intensief. Het resultaat: gezond glanzend haar dat je makkelijk en snel in model brengt.

Keratine Repair 1-minuut masker
De unieke dubbele werking in dit snel werkende haarmasker zorgt er voor dat je haar zowel van binnen als van buiten intensief wordt verzorgd en zich herstelt. Na gebruik van het voedende masker met micro keratine en essentiële oliën krijgt droog, dof beschadigd haar al in 1 minuut een stralende, gezonde uitstraling.

Keratine Repair serum-oil
Een luxe olie die je haar prachtig laat glanzen en direct verzacht zonder het haar vet of zwaar te maken. De exclusieve formule met keratine wordt snel in je haar opgenomen, herstelt het haaroppervlak en zorgt dat het haar makkelijk in model te brengen is.

Verzorg je haar en geef je op voor dit testpanel! Wij mogen twee keer 250 testers selecteren.

Wil jij je haar nu al verwennen? De nieuwe Andrélon Keratine Repair lijn is vanaf nu verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten!

[image name=Keratine format=629 align=left left=5 right=5]