Helaas je kunt niet meer deelnemen
Heeft jouw lichaam een grote schoonmaak nodig? Test nu Balanzs Juice Cleanse!

Wat is een Balanzs Juice Cleanse?
Om het heel eenvoudig te zeggen: Een Juice Cleanse voelt alsof je de ‘reset’ knop van je lichaam indrukt. Tijdens een 3 daagse kuur eet je even niet. Jouw voeding bestaat elke dag uit 4 heerlijke slow juices en een soep. Doordat je alleen maar juices ‘ eet’  geef je je spijsvertering even wat rust. Zo kan je lichaam zich concentreren op herstellen , activeren en verjongen.

Balanzs Juice Cleanse [image name=balanszproducten format=160 align=right left=5 right=5]
De Balanzs Juice Cleanse geeft je lichaam rijke voedingsstoffen, elke juice zit boordevol vitamienes, mineralen en enzymen. Per dag ‘ eet’ je meer dan een kilo groente & minimaal 5 stukken fruit. Daarom helpt de Balanzs Juice Cleanse je bij het vernieuwen, verjongen en opnieuw in evenwicht brengen van je lichaam. Je huid zal stralen. Je zult beter slapen. Je spijverbetering verbetert. Je zult je beter voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Dat is de kracht van de Balanzs Juice Cleanse.

Slow Juicing
Bovendien worden de sappen geperst met  de allerbeste methode: Slow Juicing! Het geheim van het maken van een hoge kwaliteit, ‘levend’ sap schuilt in de manier waarop het geperst wordt. Door het sap op langzame snelheid (tot 90 toeren per minuut) te persen en van het pulp te scheiden, blijven veruit de meeste smaak, vitaminen, mineralen en enzymen behouden.

Door de heerlijke slow juices voel jij je ook goed tijdens de kuur, niet alleen achteraf. De keuze om de Balanzs Juice Cleanse te doen, is het begin van een nieuwe manier van denken en voelen. En dat moet beginnen op de eerste dag met het eerste sap. De juices geven je de energie en de voedingsstoffen om te werken, te sporten en te spelen, net als je altijd deed. En je voelt je daarbij beter dan ooit.

Voor wie?
Wil jij weer beter in je vel zitten? Een paar kilo verliezen? Jezelf een nieuwe, gezonde start geven? Dan is de Balanzs Juice Cleanse voor jou! De Balanzs Juice Cleanse helpt je om:
1.    Meer energie te krijgen
2.    Je huid weer te laten stralen
3.    Een nieuwe start te maken met een gezonde(re) levensstijl
4.    Een paar kilo te verliezen
5.    Je weer gezond te voelen
6.    Wat meer rust in je hoofd te krijgen

NB: De Balanzs Juice Cleanse is alleen geschikt voor iedereen die een goede gezondheid heeft. Heb je medische klachten ( zoals diabetes, hartproblemen, nierklachten etc etc)  dan raden wij je aan contact op te nemen met de huisarts.

Wil jij Balanzs Juice proberen? Geef je op, wij mogen 20 deelnemers selecteren voor dit testpanel.