Helaas je kunt niet meer deelnemen
Heb je wel eens het gevoel dat je huid niet doet wat jij wilt? Test Dr. Hauschka!

Ontdek dan wat de huidverzorgingsproducten van Dr. Hauschka voor je kunnen betekenen. Deze zijn 100% natuurzuiver en in alle opzichten eerlijk: biologisch, dierproefvrij en veelal afkomstig van Fair Trade-projecten.

Al meer dan 45 jaar gaat Dr. Hauschka uit van het gegeven dat je huid het vermogen heeft zichzelf te verzorgen en te herstellen. De huidverzorging van Dr. Hauschka neemt deze taak niet over, maar helpt je huid weer haar gezonde evenwicht terug te krijgen.

Wil jij een gezichtsverzorgingsset, bestaande uit een reinigingscrème, herstellende nacht conditioner en rozencrème, testen? Meld je dan nu aan!

Reinigingscrème
Reinigingscrème zorgt ervoor dat de huid schoon en fris aanvoelt. De romige basis van amandelen verstoord de natuurlijke hydrolipidenlaag van je huid niet. De samenstelling van goudsbloem, St. Janskruid, wondklaver en amandelolie vitaliseert en reinigt de huid op zachte wijze. Daarnaast worden de poriën verfijnt.

Herstellende Nacht Conditioner
De herstellende Nacht Conditioner is de ideale vetvrije nachtverzorging voor ieder huidbeeld. Hij laat je huid ademen. Toverhazelaar, madonnalelie en zilver bevorderen de regeneratie en de stofwisseling van je huid gedurende de nacht en herstellen ieder huidbeeld.

Rozencreme Light
Rozencrème Light beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en geeft de huid een verfijnde, egale teint. Deze crème is de ideale dagverzorging voor de droge, vochtarme, gevoelige en geïrriteerde huid. De samenstelling versterkt de huid en geeft haar nieuwe energie, stabiliseren het natuurlijke ritme van de huid en houdt het vochtgehalte op pijl.