hannah beauty producten getest
8.0

Een egale, stevige huid met een mooie teint, dat willen we allemaal. De knappe producten van hannah, namelijk het Opulence Serum en Touch of Silk, helpen hier een handje bij. Maar of dat ook is gebleken uit ons testpanel?! Ruim 100 lezeressen hebben de twee producten van hannah een maand lang getest. Hebben zij een mooiere, egale huid gekregen? Hoog tijd om de resultaten te bekijken.

[image name=Silk format=160 align=right] hannah Touch of Silk
Dit zijdezachte product bevat siliconenolie en een hoge concentratie vitamine A, C en E, tovert kleine oneffenheden direct weg en laat een mooi egale teint achter. Ook verbetert Touch of Silk het huideigen volume en herstelt het de onrustige en beschadigde huid. Bovendien stimuleert het bindweefselaanmaak en bevordert het een optimaal immuunsysteem van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Niet voor niets dat in 2012 dit product dé prijs voor het meest innovatieve beautyproduct binnen de professionele beautybranche in ontvangst heeft mogen nemen. Maar hoe dacht ons testpanel daarover?

“De Touch of Silk is verzorgend, maar je huid blijft wel 'ademen‘.”
“Het serum gebruik ik alleen 's avonds (voor overdag te rijk) en de Touch of Silk overdag. Perfecte combi op deze manier!”
"Mijn huid ging er naarmate ik het serum en de Touch of Silk gebruikte er echt beter uit zien, mijn teint werd frisser en mijn huid is al iets egaler geworden. Ook voelt mijn huid heerlijk zacht.”


[image name=Opulence format=160 align=left] hannah Opulence Serum
Het Opulence Serum is ideaal om in combinatie te gebruiken met Touch of Silk, hier was ons testpanel het roerend mee eens. Het hannah Opulence Serum verbetert de huid qua egaliteit, helderheid en stevigheid. Het pakt pigmentvlekken en oneffenheden effectief bij de kern aan, en combineert dit met een intensief bindweefselversterkende werking. Ook werkt het stimulerend op de doorbloeding en heeft het een positief effect op een stralende, egale huid. Bovendien wordt de aanmaak van huideigen collageen krachtig gestimuleerd en bevordert het algehele huidherstel. Hebben de lezeressen dit ook zo ervaren?

“Het serum is een fijn product wat je huid een mooie glans geeft en geen vettige laag achterlaat.”
“Zachte huid, gelijkmatige tint, goed matterend, serum ook zeer geschikt als nachtverzorging.”
“Mijn huid zag er beduidend beter uit na 2-3 weken.”

          84% heeft de producten goed tot uitstekend ervaren
          87% ziet en/of voelt een verbetering van de huid na het gebruik
          78% heeft gemerkt dat hun huid sneller herstelt door het combinatiegebruik van Opulence Serum en de Touch of Silk
         
“Het voelde steeds weer als een verwenmoment, je wordt gedwongen om het met zorg op te brengen en er echt aandacht aan te besteden. De hoeveelheden is echt uitproberen en oefenen.”

De twee hannah producten krijgen van ons testpanel het cijfer: 8!