Helaas je kunt niet meer deelnemen
Haal het mooiste uit je haar! Probeer het nieuwe Dove Split Ends Leave On Treatment.

Je haar krijgt een hoop te verduren. Föhnen, stylen, krullen, verven, borstelen en kammen beschadigt je haar en maakt het haar erg droog. Ook dagjes zon, zee en strand tijdens deze warme dagen doen je lokken geen goed.

Wanneer het haar beschadigd is ontstaan er zogeheten breekpunten, ofwel split ends. Gespleten haarpunten kun je herkennen aan een wit (breek)puntje onderaan het haar. En als de punten van je haar splijten, wordt je kapsel vaak zwak, dun en levenloos.

Redder in nood
Hoog tijd om af te rekenen met deze split ends! Een knipbeurt bij de kapper lijkt vaak de enige remedie maar nu komt Dove to the rescue met producten uit de revolutionaire gloednieuwe Dove Split Ends Rescue-lijn met Active Sealing Serum. Het gebruik van de producten uit deze lijn vermindert 80% van de gespleten punten!

Van de wortel tot de punt [image name=LOT format=160 align=right]
De fijne Split Ends Rescue shampoo en conditioner helpt het voorkomen van gespleten punten terwijl de Split Ends Rescue Leave-on Treatment, ervoor zorgt dat de gespleten haarpunten weer bij elkaar komen en hersteld worden. Tezamen bevatten ze enkele van de meest geavanceerde, nu beschikbare technologische innovaties voor het verzorgen en helpen herstellen van haarpunten. Het resultaat? Prachtig gezond en gevoed haar!

Geef je mening!
Wil jij de nieuwe Dove Split Ends Leave On Treatment zelf uitproberen? Geef je dan nu op! Het testpanel selecteert 100 vrouwen om het product zelf te ervaren.